Daca sunteti inregistrat va rugam sa va autentificati aici

Livrare catre
Doar daca adresa de livrare este diferita de adresa din factura,
click pe »Adauga/Editeaza adresa de livrare«
Adauga/Editeaza adresa de livrare
Nume SKU Pret: Cantitate / Modifica TVA Discount Total
 
Rezultatul preturilor produsului
Nicio metoda de transport selectata

Selectati o metoda de transport

 

 
Total:
0,00 lei
0,00 lei
Note si mentiuni speciale

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. "Termeni si Conditii" prezentate mai jos se aplica pentru toate comenzile transmise catre Econo-Heat SRL (online, telefonic, prin e-mail, personal, etc.)

 

Acest site este intretinut si administrat de ECONO-HEAT SRL cu sediul in Constanta, Str. Aleea Cameliei nr. 2, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J13/3933/2008, CUI - RO24694694, Capital Social - 1000 RON, Banca : UniCredit Bank, IBAN: RO70BACX0000000832581000.

 

ECONO-HEAT SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Intregul continut al acestui site www.econo-heat.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea ECONO-HEAT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei ECONO-HEAT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ECONO-HEAT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

ECONO-HEAT SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a preturilor afisate in acest site sau produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Preturile afisate sunt valabile numai pentru comenzile online. Atat preturile cat si specificatiile tehnice de pe site sunt informative, ele putand fi modificate fara preaviz in functie de modificarile de curs valutar, modificarile de pret operate de producatori sau furnizori, epuizarea unei promotii, etc. Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil. Disponibilitatea stocurilor si pretul ferm pot fi verificate telefonic, prin fax sau e-mail.

 

ECONO-HEAT SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Acest website si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania.

 

ECONO-HEAT SRL nu ofera nicio garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. ECONO-HEAT SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la econo-heat..ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 

ECONO-HEAT SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta sau cand in urma verificarilor comanda poate fi neserioasa. Clientul va primi inapoi banii incasati de ECONO-HEAT SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de ECONO-HEAT SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei ECONO-HEAT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate ECONO-HEAT SRL de la acest client. 

Dupa expedierea produselor, returnarea banilor si de asemenea nici returnarea produselor se face conform regulamentului ECONO-HEAT SRL de returnare a produselor.

 

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele ECONO HEAT SRL . Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Clientii ECONO-HEAT SRL pot returna produsele cumparate, in aceeasi stare in care au fost primite, in ambalajul original, nedeteriorat, cu accesoriile complete, etichetele intacte si cu toate documentele atasate (certificat garantie, instructiuni, factura) in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. www.econo-heat.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14  zile de la data primirii produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau folosind pagina de Contact. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

 

ECONO-HEAT SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. ECONO-HEAT SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

 

 

Compania ECONO-HEAT SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.econo-heat.ro se stabileste si confirma in momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei ECONO-HEAT SRL. In conditii speciale. ECONO-HEAT SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. ECONO-HEAT SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@econo-heat.ro. www.econo-heat.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

 

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.econo-heat.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania ECONO-HEAT SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.