Incalzire interior

Incalzire prin convectie -  Panouri termice

Utilizand tehnologia convectiei, panoul termic Econo-Heat & Amaze Heater genereaza in mod eficient caldura care circula in intreaga camera. Folosind tehnologia convectiei, caldura este generata în spatele panoului, în spatiul dintre panou si perete, ceea ce duce la formarea unui curent ascendent de caldura, orientat circular pe suprafata încaperii. Datorita acestui fenomen de convectie 90% din caldura vine din spatele panoului termic iar 10% este radiata de suprafata frontala a acestuia. Caldura obtinuta prin convectie este mult mai eficienta decât caldura radiata de un incalzitor static (calorifer, radiator, resou).

Vezi mai multe detalii despre panourile termice

 

Incalzire cu infrarosu - Panouri radiante BURDA Germania

Panouri de încălzire cu infraroșu - BURDA Germania, din sticlă, cu rama de aluminiu  - 5 ani garanție


Elegant și mereu la moda, incalzitoarele cu infraroșu , cu o suprafață lucioasa din sticlă rezistentă la căldură, disponibil cu sau fără ramă. Incălzire cu un consum de energie redus.

Acest incalzitor decorativ are o suprafață de sticlă ce poate fi colorată personalizat, rezistenta la căldură. Panourile cu infrarosu sunt disponibile în culorile standard alb și negru. Sticla personalizata poate fi livrata la comanda, în orice culoare RAL pentru a se potrivi interiorului.
Eficienta mare, consum mai mic!

Aceste panouri de încălzire au un reflector special intern care asigură o distribuție uniformă de căldură și crește performanța de încălzire cu 15 până la 20 de procente în comparație cu produsele concurente cu același consum de energie. O trăsătură distinctivă suplimentară este durata de viata semnificativ mai mare a incalzitorului.

Accesoriile pentru montaj sunt incluse, împreună cu instrucțiuni detaliate pentru instalarea pe perete sau tavan.
Două monitoare de temperatură încorporate asigură o protecție împotriva supraîncălzirii, oprind aparatul imediat în cazul în care panoul devine prea cald (de exemplu, în cazul în care acesta este acoperit accidental). Odată ce s-a răcit, încălzitorul cu infraroșu porneste automat.


BURDA GLASS HEAT – sisteme de încălzire din sticlă colorată cu un cadru de aluminiu.

Panourile cu infrarosu BURDA Germania vin standard cu un cadru de aluminiu de înaltă calitate. Dacă sunteți în căutarea pentru un finisaj diferit , vă rugăm să luati legatura cu noi pentru a va da mai multe detalii.